Projects

Tekintse meg termékajánlatainkat!

Tekintse meg és válogasson a bútor termékcsaládjaink széles kínálatából! Itt mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő bútordarabokat, illetve saját elképzelései alapján is megvalósítjuk azokat!

Línea szekrényágy

 

Ön az alábbi három dolog közül melyikről mondana le szívesen az otthonában?

A térről, a kényelemről vagy a  szépségről?

 

„Kicsi a hely, rövid a szoba, keskeny a szoba, errõl oldalról radiátor, arról ajtó, ha hagyományos ágyat veszek tele lesz a szoba és meg sem lehet mozdulni. A nagyobbítható kanapét már unom, mert nem lehet rajta egy jót aludni, hiszen olyan vékony szivacs van rajta, hogy reggelre fáj mindenem. Normális ágyat akarok, de nem fér el!! Ebben a lakásban meg sem lehet mozdulni, legalább ez a nagy dög ágy ne lenne itt!! Nem igaz, hogy nincs egy sarok, ahol egyedül lehetnék!!”

 

Ismerősen hangzanak az előző sorok?

Ha igen akkor feltétlenül olvasson tovább, van megoldás!

 

Kis méretű lakások, nyaralók örök problémája a helykihasználás. Senki sem akar túlzsúfolt otthont, de senki sem szeretne ezen okból a padlón aludni. A legnagyobb helyigényû bútorok  a fekvõbútorok: az ágyak, heverők. Egy normálisnak nevezhető 50-60 nm-es lakás hálószobája gyakran nem nagyobb, mint 12nm, a félszoba kb. 8nm, lakószoba esetleg 18-20nm. Egy ilyen szobát egy kétszemélyes ággyal akár használhatatlanná is lehet tenni.

Az ilyen lakásokban gyakran választani kell a kényelem és a tér között. Négytagú család esetében -mivel mindenkinek szüksége van legalább az alapvetõ bútorokra- könnyen válhat zsúfolttá vagy akár túlzsúfolttá is a lakás. Az ilyen lakásban aztán sok mindent lehet csinálni kivéve talán egy-két dolgot: pihenni, kikapcsolódni, vidáman együtt tölteni egy estét vagy egy egész napot, hétvégét. A telezsúfolt lakás magában hordoz jó néhány konfliktus forrást, hiszen egy idõ után idegesítõvé válik, hogy az ember lépni sem tud.

 

Három az egyben megoldást kínálunk Önnek a fenti problémára:

kényelem, tér, szépség egyben.
Egyikről sem kell lemondania, most mind a hármat megkaphatja.

 

 • Ön visszakap a lakásából több négyzetméternyi helyet,
 • hozzájut egy tökéletes fekhelyhez,
 • és nyomban meg is szépíti az otthonát.

 

A megoldás neve: szekrényágy.

 

 

A szekrényágy mindazoknak tökéletes megoldás, akik nap közben szeretnék elrejteni fekhelyüket, a nagyobbítható kanapék, fotelágyak okozta hátfájást, kényelmetlen alvást viszont szeretnék megúszni. Könnyen mûködik, a speciális gázrugós szerkezetnek köszönhetõen egyetlen mozdulattal felhajtható, és külsejében máris olyan mint egy szekrény. A nagyobbítható kanapékkal és egyéb hasonló megoldásokkal ellentétben a szekrényágy nem pótmegoldás, hanem teljes értékû fekhely. Szinte bármilyen matracot tehetünk bele.

Az ágynemû kezelése is gyorsabb, mint a hagyományos ágy esetében.

 

Az addig kényelmetlen, nehezen használható lakását imádni fogja az egész család. A gyerekek örömmel veszik birtokba a felszabadult helyet és máris kész az otthoni játszótér. Ha le akar pihenni mindössze annyi a dolga, hogy lehajtja az ágyat és máris használhatja. A szoba méretétõl függõen, akár 30%-nyi használható térhez jut.

 

A Línea fenyőbútor család elemeivel azonos kialakítású és minõségû, így ezekkel a bútorokkal kombinálva egységes megjelenésû lakóteret tudunk kialakítani.
A Línea szekrényágyat lapra szerelten szállítjuk, az alábbi kialakításban :

 • Borovi fenyő alapanyag
 • Natúr lakkozott , illetve tetszés szerinti színű pácolt kivitel
 • Háromféle, választható frontfelület
 • Kényelmesen kezelhetõ nyitószerkezet
 • Egyedileg rendelhetõ belsõ tároló funkció
 • A szekrényágyat 200x200cm-es matrac méretig tudjuk elkészíteni.
 • A szekrénytest mérete:
 • szélesség=matrac szélesség+14cm
 • magasság=matrac hossz+21cm
 • mélység 45-60cm

Próbálja ki Ön is működés közben a szekrényágyat szegedi bemutatótermünkben!